Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - شهردار نجف آباد از پايان يافتن مطالعات پروژه قطار حومه اي اصفهان - نجف آباد خبر داد و گفت: بزودي عمليات اجرائي اين پروژه با همکاري وزارت مسکن و شهرسازي، استانداري اصفهان و شهرداري هاي شهرهاي واقع در مسير آغاز خواهد شد.

موافقتنامه احداث خطوط قطار حومه اي اصفهان - نجف آباد بين شرکت راه آهن جمهوري اسلامي ايران و شهرداري نجف آباد 28 دي سال 94 به امضاي ` محسن پورسيد آقايي ` مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران و ` مسعود منتظري ` شهردار نجف آباد رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اين توافق 50 درصد اعتبار مورد نياز اين خط از سوي شهرداري هاي نجف آباد و اصفهان و نيم ديگر از طرف اداره کل راه آهن استان اصفهان تامين خواهد شد.
` مسعود منتظري ` شهردار نجف آباد روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا بيان کرد: درشرايطي که برخي از افراد پروژه قطار حومه اي نجف آباد به اصفهان را شکست خورده، غير عملياتي و تبليغاتي مي‌دانستند؛ درجلسه شوراي عالي ترافيک کشور اجراي اين طرح بزرگ براساس لحاظ شدن جوانب قانوني مختلف تصويب شد و اکنون در آستانه اجرا قرار دارد.
وي بيان کرد: براساس طراحي انجام شده، قطار شهري نجف آباد از طريق خط راه آهن حومه اي اصفهان - نجف آباد به قطارشهري کلانشهر اصفهان متصل مي شود.
شهردار نجف آباد با اشاره به رکود اقتصادي حاکم بر شهرداري ها به دليل کاهش ساخت و سازها در عين حال تصريح کرد: به رغم اين شرايط، فعاليت هاي عمراني در مناطق پنچ گانه شهرداري نجف آباد با سرعت در حال انجام است.
وي گفت: 67درصد بودجه شهرداري نجف آباد براي اجراي پروژهاي عمراني در مناطق پنچ گانه اين شهر هزينه مي شود.
منتظري مهمترين پروژهاي در دست اقدام شهرداري نجف آباد را اجراي طرح زيرگذر شهيدان حجتي، احداث کشتارگاه صنعتي و فراهم نمودن عمليات اجرايي قطار حومه اي اصفهان - نجف آباد اعلام کرد و افزود: اولين زيرگذر نجف آباد که به نام شهيدان سرافراز حجتي نامگذاري شده است 95 درصد پيشرفت فيزيکي دارد و در آينده اي نزديک با هزينه اي افزون بر 150 ميليارد ريال افتتاح و به بهره برداري خواهد رسيد.
** بودجه پيشنهاي شهرداري تصويب شد
همچنين رئيس شوراي اسلامي شهر نجف آباد در گفت وگو با ايرنا از تصويب بودجه سال آينده شهرداري اين شهر با اعتبار 135 ميليارد تومان توسط شوراي اسلامي شهر نجف آباد خبر داد و افزود: 67درصد اين بودجه به اجراي پروژه هاي عمراني اختصاص دارد.
` مجتبي گودرزي ` اضافه کرد: 115 ميليارد تومان از بودجه 135ميليارد توماني سال آينده شهرداري نجف آباد، نقدي و 20 ميليارد تومان غير نقدي است.
وي افزود: از مجموع بودجه نقدي در نظر گرفته شده، 77ميليارد تومان معادل 67درصد براي اجراي پروژه هاي عمراني و 38 ميليارد تومان معادل 33 درصد براي هزينه هاي جاري شهرداري نجف آباد اختصاص يافته است.
شهرستان نجف آباد با 285 کيلومتر مربع و 330 هزار نفر جمعيت در 30 کيلومتري غرب اصفهان قرار دارد.
7131 / 2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان، گفت: این پروژه بر اساس تخصیص و مجوزهای وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در حال مطالعه و اجرا است و به جز تأمین بخشی از آب آشامیدنی مردم، در حوزه‌های مختلف باعث رونق منطقه خواهد شد.

مهران زینلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سمیرم، اظهار کرد: در جریان این سفر روند تکمیل برخی از پروژه‌های زیرساختی شهرستان که از مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری و سفر شهرستانی استاندار اصفهان هستند، مورد پیگیری قرار گرفت.

وی افزود: روند اجرای یکی از پروژه‌های تأمین آب استان و شهر اصفهان نیز بررسی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه این پروژه تأمین کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان است، عنوان کرد: این پروژه بر اساس تخصیص و مجوزهای وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در حال مطالعه و اجرا است و بر این باور هستیم که به جز تأمین بخشی از آب آشامیدنی مردم، در حوزه‌های مختلف باعث توسعه گردشگری شهرستان سمیرم نیز خواهد شد.

وی ادامه داد: اولویت استفاده از نیروی مورد نیاز این طرح‌ها با مردم شهرستان سمیرم است که همین امر منجر به اشتغالزایی و رونق خدمت‌رسانی در شهرستان خواهد شد.

زینلیان با اشاره به اینکه امیدوار هستیم این پروژه بتواند فتح باب مناسبی برای توسعه شهرستان باشد، خاطرنشان کرد: در مطالعات انجام شده برای اجرای این پروژه، مطالبات مردم شهرستان نیز در نظر گرفته شده است که از سنوات گذشته به دلیل محدودیت منابع نادیده گرفته شده بود.

وی تأکید کرد: پایدار شدن جریان آب که به واسطه این پروژه اتفاق خواهد افتاد این امکان را می‌دهد که در حقوق مردم و محیط زیست منطقه اتفاقات مناسبی بیفتد و برای کشاورزانی که تخصیص خودشان را از وزیر نیرو و جهاد کشاورزی گرفته‌اند کمک می‌کند که حقوق مردم به نحو شایسته تأمین شود.

کد خبر 751241

دیگر خبرها

  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند